Toplederinterviews

Find inspiration i hvad andre gør når de skaber strategiske resultater...

Topledere og organisationer har meget at lære fra hinanden. I Resonans fokuserer vi på at dele erfaringer på tværs. Få indblik i strategiske erfaringer fra en række topledere.

Bikubenfonden, Sine Egede Eskesen

Strategiarbejde kalder på tværgående missioner, modige valg og en dyb involvering af omverdenen for at skabe vedvarende samfundsmæssige og sociale forandringer.

Kræftens Bekæmpelse, Jesper Fisker

Strategien i Kræftens Bekæmpelse fokuserer på at være et skridt foran kræft, mindre ulighed i kræft, og ingen skal stå alene med kræft.

Topsoe, Kim Saaby Hedegaard

Topsoe har overskriften "To be recognized as the global leader in carbon emission reduction technologies".

Komponent, Jonatan Schloss

Komponent har i deres strategi fokus på at skabe tilbud, der udvikler lokaldemokratiet og gør kommunerne kompetente til at forny velfærden.

Esbjerg Kommune, Rikke Vestergaard

I realiseringen af strategien inddrages hele organisationen, borgere og aktører omkring kommunen i indsatser med fokus på konkret handling og en eksperimenterende tilgang.

Nordsjællands Hospital, Bente Ourø Rørth

I 2024 står et nyt og topmoderne hospital klar. Frem til indflytningen skal organisationen med 4.000 medarbejdere udvikles.

Novo Nordisk, Henrik Fylking Nielsen

Lead time på produktionen og afvigelser skal nedbringes markant og processerne skal automatiseres og digitaliseres.

Fadata, Liselotte Munk

Det kræver en helt ny agil organiseringsform i mindre teams, hvor beslutningskraft er lagt ud til eksperter og lokale ledere.

Nordfyns Kommune, Morten Volmer Pedersen

Med afsæt i kommunens Vision 2021 stilles skarpt på følgende udfordringer, som kommunen står over for de kommende år. Nemlig, Velfærd, Vækst og Grøn omstilling.

Vidensbank

Vi producerer viden og inspiration der hjælper topledelser, bestyrelser, politikere, medarbejdere og borgere med at lykkedes bedre.

Cases
Private og offentlige cases med indblik i de løsninger og resultater vi har skabt med vores kunder.
Anbefalinger
Hvis strategien skal realiseres har topledelsen en afgørende rolle – men hvilken? I vores anbefalinger til strategirealisering får I en række konkrete råd til, hvordan I gør i praksis.
Artikler & bøger
Indsigt og aktuelle perspektiver på strategi og ledelse fra vores 20 års erfaring med at udfordre hvad organisationer og dem omkring dem er i stand til.