Kontakt

Skab resonans med Resonans

Er I klar til at udfordre hvordan I realiserer jeres strategi? Tag endelig kontakt for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at skabe resonans i jeres virksomhed, der vil hjælpe jer med at gå fra vision og strategi til resultater.

Kontakt os

Skal vi sammen skabe større udvikling?

Vi tror på, at fremtiden tilhører de virksomheder og organisationer, der er i direkte kontakt med deres kunders og brugeres behov – og er i stand til at reagere på dem. Derfor arbejder vi helhedsorienteret sammen med vores kunder om at skabe værdi for deres kunder, borgere eller brugere.

Vi er klar til tage en uformel og fortrolig dialog om jeres behov.

Tak for din besked. Du hører fra os hurtigst muligt.
Oops! Der gik noget galt. Tjek venligst at du har udfyldt formularen korrekt.
Inspiration

Få seneste nyt om strategirealisering

Vil du gerne følge med i de seneste trends og udviklinger indenfor strategirealisering, så er vores LinkedIn-side det rette sted for dig.

Besøg os på LinkedIn
Teamet

Mød partnerne

Vi er et stærkt og dedikeret team af seniorkonsulenter på partnerniveau

Direktør & Partner
Thomas Gedde Højland

”Hvis der er én ting, jeg kan se, der udfordrer organisationer, så er det at lukke dem, det handler om, ind i maskinrummet. Det kan både dreje sig om interne kunder og stakeholdere, men også, og i særlig grad, om eksterne borgere, brugere, kunder, patienter mv. – altså dem det virkelig handler om.”

Partner
Nanna Hebsgaard

“Det giver fantastisk handlekraft og nye løsninger, når organisationer lykkes med at ændre samtalerne om de udfordringer og potentialer, der præger hverdagens opgaveløsning, og når nye samarbejdsformer på tværs af fagligheder, funktioner og sektorer får plads. Det er så meningsfuldt at bringe forskelligheden sammen og bruge forskelligheden aktivt”

Partner
Mikkel Ejsing

”Strategi skal ikke kun være målbar, men også mærkbar. Strategirealisering er hårdt arbejde, så hvis vejen mod målet ikke giver energi til mennesker og teams, så bliver resultaterne derefter. Strategien skal også være mærkbar for kunder eller borgere, og dem må man aldrig miste af syne”.

Partner
David Jul

“Strategi er ikke noget, der bør bo i en 27 siders pdf-fil. Strategi er noget vi gør – alle sammen. Derfor er min vigtigste opgave at hjælpe mennesker med at lykkes med den opgave, de er fælles om".

Partner
Anne-Mette Scheibel

”Jeg nyder at arbejde sammen med hele systemet omkring en kerneopgave, fx fra sosu-hjælper til regionsrådsformand. Samtidig skal borgernes perspektiver bringes aktivt ind, som drivkraft for forandring og samskabelsen af fremtidens løsninger er centralt for at lykkes med vigtige samfundsforandringer.”