Deltag

Tag del i vores forum, netværk og bevægelser

Ved at mobilisere mennesker på tværs af sektorer puster vi liv i den kollektive handlekraft, så nye samarbejder og partnerskaber i et rigt mix af fagligheder og perspektiver kan opstå. Vores velfærdssamfund og mange af vores virksomheder og organisationer er under pres, og der er hårdt brug for, at vi sammen gentænker måden, vi har indrettet os på.

Kom og deltag!

Vores aktuelle aktiviteter

Der har aldrig været et større behov end nu for at tænke nyt og skabe nye veje til resultater og velfærd og sikre sammenhængskraften både lokalt, kommunalt, regionalt og nationalt. Vi brænder for at udfordre vanetænkningen sammen med ambitiøse og drevne medarbejdere, ledere og borgere i kommuner, regioner, foreninger, virksomheder hos frivillige aktører.

Fremtidens arbejdskraft
Netværk for offentlige organisationer. Resonans og Rambøll Management Consulting har taget initiativ til et tværgående netværk om arbejdskraftudfordringen, som led i konsulentvirksomhedernes strategiske fokus på komplekse samfundsudfordringer.
Find & Forstør-bevægelsen
Læs positive fortællinger om den offentlige sektor. Vi er en række aktører, som har sat dette initiativ i søen for at skabe en modvægt til det ubalancerede fokus på fejl og mangler i den offentlige sektor.
Politikerforum
Politikerforum samler folkevalgte på tværs af kommuner, regioner, Folketing og Europa-Parlament omkring centrale tværgående temaer.
Inspiration

Få seneste nyt om strategirealisering

Vil du gerne følge med i de seneste trends og udviklinger indenfor strategirealisering, så er vores LinkedIn-side det rette sted for dig.

Besøg os på LinkedIn