Mød partnerne

David Jul

Partner

“Strategi er ikke noget, der bør bo i en 27 siders pdf-fil. Strategi er noget vi gør – alle sammen. Derfor er min vigtigste opgave at hjælpe mennesker med at lykkes med den opgave, de er fælles om".

Konsulentprofil

David Jul har gennem de seneste 8 år hjulpet en lang række organisationer med at realisere deres ambitioner ved at sætte fokus på deres fælles strategiske mål, og hvad der skal til for at nå dem. Med en baggrund inden for organisations- og ledelsesudvikling sætter han altid mennesket i centrum for processen og tror på, at strategi er noget vi gør – alle sammen.

For David er det alfa og omega, at processer og aktiviteter giver mening for dem, der er med. Hvis vi virkelig vil lykkes, må koblingen mellem det vi gør og det vi vil opnå være tydelig, og vi skal turde stoppe op og genkalibrere, hvis meningen forsvinder. Derfor arbejder han på at koble både hverdagspraksis, udviklingsindsatser og det organisationen er sat i verden for ved at skabe de rammer, der skal til for at flytte mennesker og organisationer mod deres fælles mål.

David er uddannet Kaospilot med fokus på organisatorisk læring og innovation og har desuden en BSc fra Roskilde Universitet i Kulturgeografi og Performance Design. Før vi fik glæde af ham i Resonans har han været selvstændig proceskonsulent, hvor han har specialiseret sig i aktionslæring, procesdesign og samskabelsesprocesser.