Artiklen er oprindeligt bragt i Børsen Ledelse
Anne-Mette Scheibel
Partner, Resonans A/S
Mikkel Ejsing
Partner, Resonans A/S

Brug Verdensmålene til at gøre en forskel i samfundet og styrk din forretning

Partnere i Resonans Anne-Mette Scheibel og Mikkel Ejsing har interviewet ISS Danmarks adm. direktør Flemming Bendt, som inspirerende fortæller om, hvordan ISS arbejder med FN’s verdensmål. Bliv inspireret til, hvordan du kan integrere verdensmålene i din virksomhed, få indsigt i potentielle barrierer, samt hvordan de kan overvindes – og sidst, men ikke mindst, kan du få Flemming Bendt’s syv konkrete tips til, hvordan andre virksomheder kan styrke arbejdet med verdensmålene.

“Find de verdensmål, som matcher din virksomheds kerneforretning, og som du kan se dig selv i som topchef. Gør det til dine verdensmål. Tag hellere få mål og gør en forskel dér. Find de rette partnerskaber og fokusér indsatsen.”

Sådan opsummerer adm. direktør for ISS Danmark Flemming Bendt et par af sine centrale budskaber til andre ledere, som vil arbejde fokuseret med FN´s verdensmål. Det er tydeligt, at han brænder for verdensmålene og for en meningsfuld kobling til ISS´ forretning. Og præcis den kobling er en af de afgørende faktorer, når Flemming Bendt fortæller om, hvordan ISS har skabt så gode resultater. Hans engagement og ISS´ mange gode erfaringer har givet genklang i erhvervslivet og blandt danske politikere. Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen bad i 2017 Flemming Bendt om at stå i spidsen for Virksomhedsforum for Socialt Ansvar.

I denne artikel kan du høste af de erfaringer, ISS Danmark har gjort sig omkring arbejdet med verdensmålene, og som har ført til både en markant social profil og stærke forretningsresultater. Vi vil kredse om 3 overordnede spørgsmål: Hvordan er ISS kommet så langt i deres arbejde med verdensmålene? Hvilken værdi skaber arbejdet med verdensmålene for deres forretning? Hvilke barrierer er ISS stødt på, og hvordan har de håndteret dem?

Læs mere

Læs hele artiklen som PDF eller hos Børsen Ledelse og få bl.a. de syv konkrete tips til, hvordan andre virksomheder kan løfte arbejdet med verdensmålene.

Læs artiklen online

Hent artiklen som PDF

Vidensbank

Flere artikler

Vi skriver artikler der kan hjælpe topledelser, bestyrelser, medarbejdere, borgere og erhvervsaktører med at lykkedes bedre - både sammen og hver for sig.

Find og forstør: Nye og lovende tiltag ved hjælp af spurtevaluering
Det er en god ide at finde og forstørre det, der virker iden offentlige sektor. Så kan andre lære af det og få inspiration til nytænkning. Men vi skal være så sikre som muligt på, at det, vi har fundet, har en positiv effekt.
Politikerforum: Christiansborg burde have tillidsrepræsentanter til at sikre ordentlige arbejdsvilkår for politikerne
Der er masser af vilde problemer, som kalder på politisk lederskab, hvor politikere sætter en tydelig retning og anviser gode og kreative løsninger. Men hvordan sikrer vi, at vores folkevalgte politikere brænder igennem uden at brænde ud
Kære medarbejder: Bland dig i strategiarbejdet
Medarbejderne spiller en afgørende og central rolle i strategiarbejdet på arbejdspladsen. Deres aktive deltagelse og engagement er afgørende for at sikre at strategien ikke blot forbliver på ledelsens bord, men bliver et fælles anliggende.
Inspiration

Få seneste nyt om strategirealisering

Vil du gerne følge med i de seneste trends og udviklinger indenfor strategirealisering, så er vores LinkedIn-side det rette sted for dig.

Besøg os på LinkedIn