Bog

Strategirealisering – topledelsens guide til fremdrift på 100 dage

Strategier er intet værd, hvis de ikke omsættes i praksis. Desværre er der mange strategier, der aldrig omsættes til handling og resultat. Ofte kender organisationen intet til strategien, selvom den både er nødvendig og meningsfuld.

Introduktion til bogen

Hvis strategien skal realiseres, har topledelsen en afgørende rolle – men hvilken?

I vores nye bog: ”Strategirealisering – topledelsens guide til fremdrift på 100 dage”, giver vi en række anbefalinger og konkrete råd til, hvordan du gør i praksis.

De 6 anbefalinger som foldes ud i bogen er:

  1. Sæt opgaven forrest
  2. Bring potentialet i din organisation frem
  3. Mobiliser din organisation
  4. Luk kunderne ind i maskinrummet
  5. Bliv stærkere gennem partnerskaber
  6. Tænk stort og start småt

Bogen indeholder desuden interviews med topledere og konkrete cases. Vi giver også vores bud på fire faser, som kan vise vej i jeres strategirealisering. Bogens elementer er en samling af erfaringer gennem de snart 20 år, Resonans har eksisteret. Vi har nu mere end nogensinde fokus på at udfordre, hvad organisationer og dem omkring dem er i stand til.

Vi håber bogen kan give dig inspiration i dit lederskab og realisering af strategien.

I vores arbejde med bogen har vi samarbejdet med i alt 17 topledere. Deres arbejde med strategirealisering er dybt inspirerende. Stor tak for samarbejdet til Lars Fogh Iversen, Camilla Wang, Jette Runchel, Kræn Brinck Nielsen, Henrik Fylking-Nielsen, Liselotte Munk, Morten Volmer Pedersen, Allan Flyvbjerg, Carsten Toft Boesen, Thomas Molin, Jesper Fisker, Stine Johansen, Rikke Vestergaard, Jonatan Schloss, Bente Ourø Rørth, Kim Hedegaard og Torben Kjærgaard

Også en stor tak til Kirsten Weiss for sparring på teksten. Din feedback er hård, men altid kærlig. Og stor tak til Cathrine Understrup for smuk layout.

Bogen findes også på engelsk i digital udgave.

Pris pr. bog er 250,00 kr. (inkl. moms), fragt på 42 kr. (uanset antal) kommer oveni.

Yderligere information

Vægt: 0,6 kg

Størrelse: 25 × 18 × 3 cm

Udgivet: Oktober 2021

Oplag: 1. oplag

Bestil bøger

Udfyld nedenstående info, så sender vi bøgerne og en faktura enten på mail eller via EAN-nummer. Bøgerne koster 250 kr. per stk. inkl. moms og tillægges 42 kr. i fragt samlet (uanset antal).

Tak for din bestilling. Vi vender tilbage hurtigst muligt.
Oops! Noget gik galt. Tjek venligst at du har udfyldt alt korrekt.
Andre bøger

Se vores anden bog om strategi og ledelse