Mød partnerne

Mød vores konsulenter

Vi er et stærkt og dedikeret team af seniorkonsulenter på partnerniveau. Forvent at de samme konsulenter følger jer, helt fra den indledende dialog til forløbsafslutning og forankring.

Direktør & Partner
Thomas Gedde Højland

”Hvis der er én ting, jeg kan se, der udfordrer organisationer, så er det at lukke dem, det handler om, ind i maskinrummet. Det kan både dreje sig om interne kunder og stakeholdere, men også, og i særlig grad, om eksterne borgere, brugere, kunder, patienter mv. – altså dem det virkelig handler om.”

Partner
Nanna Hebsgaard

“Det giver fantastisk handlekraft og nye løsninger, når organisationer lykkes med at ændre samtalerne om de udfordringer og potentialer, der præger hverdagens opgaveløsning, og når nye samarbejdsformer på tværs af fagligheder, funktioner og sektorer får plads. Det er så meningsfuldt at bringe forskelligheden sammen og bruge forskelligheden aktivt”

Partner
Mikkel Ejsing

”Strategi skal ikke kun være målbar, men også mærkbar. Strategirealisering er hårdt arbejde, så hvis vejen mod målet ikke giver energi til mennesker og teams, så bliver resultaterne derefter. Strategien skal også være mærkbar for kunder eller borgere, og dem må man aldrig miste af syne”.

Partner
David Jul

“Strategi er ikke noget, der bør bo i en 27 siders pdf-fil. Strategi er noget vi gør – alle sammen. Derfor er min vigtigste opgave at hjælpe mennesker med at lykkes med den opgave, de er fælles om".

Partner
Anne-Mette Scheibel

”Jeg nyder at arbejde sammen med hele systemet omkring en kerneopgave, fx fra sosu-hjælper til regionsrådsformand. Samtidig skal borgernes perspektiver bringes aktivt ind, som drivkraft for forandring og samskabelsen af fremtidens løsninger er centralt for at lykkes med vigtige samfundsforandringer.”

Er du vores nye kollega?

Vi er løbende på udkig efter dygtige kollegaer.

Vidensbank

Vi producerer viden og inspiration der hjælper topledelser, bestyrelser, politikere, medarbejdere og borgere med at lykkedes bedre.

Cases
Private og offentlige cases med indblik i de løsninger og resultater vi har skabt med vores kunder.
Anbefalinger
Private og offentlige cases med indblik i de løsninger og resultater vi har skabt med vores kunder.
Toplederinterviews
Få indblik i hvordan topledere i nogle af Danmarks toneangivende organisationer opererer i det daglige med deres strategi.
Artikler & bøger
Indsigt og aktuelle perspektiver på strategi og ledelse fra vores 20 års erfaring med at udfordre hvad organisationer og dem omkring dem er i stand til.