Artiklerne er oprindeligt bragt på Sundhedsstyrelsens hjemmeside
Thomas Gedde Højland
Direktør & Partner, Resonans A/S
David Jul
Partner, Resonans A/S

Styrket omsorg og nærvær i ældreplejen

Resonans har over to år arbejdet sammen med Sundhedsstyrelsen om puljen til ‘styrket omsorg og nærvær i ældreplejen’. Det er der kommet en række artikler ud af, som konsulenterne fra Resonans er forfattere til. Hver artikel dækker over erfaringerne om et tværgående tema, som der er blevet arbejdet med undervejs. Nedenfor har vi samlet links til de 6 artikler.

Puljen ‘styrket omsorg og nærvær i ældreplejen’ har givet en række kommuner mulighed for at udvikle og teste nye innovative metoder til brug i ældreplejen for at skabe mere omsorg og nærvær. Samtidigt har der også været fokus på, hvordan unødvendig dokumentationskrav kunne undgås. Resonans har løbende bistået Sundhedsstyrelsen med facilitering.

Vidensbank

Flere artikler

Vi skriver artikler der kan hjælpe topledelser, bestyrelser, medarbejdere, borgere og erhvervsaktører med at lykkedes bedre - både sammen og hver for sig.

Find og forstør: Nye og lovende tiltag ved hjælp af spurtevaluering
Det er en god ide at finde og forstørre det, der virker iden offentlige sektor. Så kan andre lære af det og få inspiration til nytænkning. Men vi skal være så sikre som muligt på, at det, vi har fundet, har en positiv effekt.
Politikerforum: Christiansborg burde have tillidsrepræsentanter til at sikre ordentlige arbejdsvilkår for politikerne
Der er masser af vilde problemer, som kalder på politisk lederskab, hvor politikere sætter en tydelig retning og anviser gode og kreative løsninger. Men hvordan sikrer vi, at vores folkevalgte politikere brænder igennem uden at brænde ud
Kære medarbejder: Bland dig i strategiarbejdet
Medarbejderne spiller en afgørende og central rolle i strategiarbejdet på arbejdspladsen. Deres aktive deltagelse og engagement er afgørende for at sikre at strategien ikke blot forbliver på ledelsens bord, men bliver et fælles anliggende.
Inspiration

Få seneste nyt om strategirealisering

Vil du gerne følge med i de seneste trends og udviklinger indenfor strategirealisering, så er vores LinkedIn-side det rette sted for dig.

Besøg os på LinkedIn