Artiklerne er oprindeligt bragt på Sundhedsstyrelsens hjemmeside
Thomas Gedde Højland
Direktør & Partner, Resonans A/S
David Jul
Partner, Resonans A/S

Styrket omsorg og nærvær i ældreplejen

Resonans har over to år arbejdet sammen med Sundhedsstyrelsen om puljen til ‘styrket omsorg og nærvær i ældreplejen’. Det er der kommet en række artikler ud af, som konsulenterne fra Resonans er forfattere til. Hver artikel dækker over erfaringerne om et tværgående tema, som der er blevet arbejdet med undervejs. Nedenfor har vi samlet links til de 6 artikler.

Puljen ‘styrket omsorg og nærvær i ældreplejen’ har givet en række kommuner mulighed for at udvikle og teste nye innovative metoder til brug i ældreplejen for at skabe mere omsorg og nærvær. Samtidigt har der også været fokus på, hvordan unødvendig dokumentationskrav kunne undgås. Resonans har løbende bistået Sundhedsstyrelsen med facilitering.

Vidensbank

Flere artikler

Vi skriver artikler der kan hjælpe topledelser, bestyrelser, medarbejdere, borgere og erhvervsaktører med at lykkedes bedre - både sammen og hver for sig.

Står du som topleder selv i vejen for at strategien realiseres?
Pygmalion-effekten eller Rosenthaleffekten beskriver det psykologiske fænomen, at jo større tro på og positive forventninger man har til et menneske, desto bedre fungerer de – det modsatte gør sig også gældende!
Det handler ikke om at følge op – men det handler om at følge med!
Driftens hverdagsrutiner og hasteopgaver spænder mange steder ben for opfølgning på udviklingstiltag. Det gør, at den forventede værdiskabelse ikke høstes. Der er altid mere energi i starten end i slutningen af udviklings- og strategiprocesser.
Kan vi handle os til grønnere holdninger?
Smukfest har vist vejen i 2022 og udvides nu til festivalen i 2023. Mellem teltpløkker og tomme dåser kan vi finde eftertanke og inspiration til klimahandling.
Inspiration

Få seneste nyt om strategirealisering

Vil du gerne følge med i de seneste trends og udviklinger indenfor strategirealisering, så er vores LinkedIn-side det rette sted for dig.

Besøg os på LinkedIn